Samarbetspartners

Hotell Hulingen

Även i år har vi ett samarbete med Hotell Hulingen i Hultsfred som erbjuder 10% rabatt på rummen på dom tre första eventen (till det sista eventet är nästan alla rummen bokade redan) För att boka gå in på Hotellets hemsidan och använd koden GO FASTER4 så får man rabatten.


WTPDekor

WTP Dekor började hjälpa oss redan förra året och dom kommer hjälpa oss detta året med. WTP ser till att vi får dom snygga dekalerna som ska sitta i rutan på bilarna så man ser att dom som är inne på området är dom som ska vara där. Så vi vill tacka Anders och hans gäng för all hjälp! (det ryktas om att bokar man alla 4 ordinarie eventen direkt så kommer det finnas en speciell dekal för dom)


CarCareProducts

Vi vill även presentera vår första samarbetspartner som varit med oss från allra första början. Ni som var med redan då vet att Daniel och CCP såg till att de första som anmälde sig till vårt event fick en påse med med produkter från CCP. Vi är superglada att ha CCP med oss och ser fram emot fortsatt samarbete!TuneTec Motorsports

TuneTec Motorsport’s motto är att ge liv i ditt fordon. Vi samarbetar med internationella tuners där målet är att ständigt eftersöka nya uppdateringar och lösningar för dessa specifika bilmodeller. Eftersom vi själva går in i bilens ECU samt TCU så kan vi garantera dig en optimal mjukvara för just din bil!